receptet találtunk
A tavaszi zöldségeket nyugodtan kombináljuk megszokott ételeinkkel, mert így érdekesebbé és egészségesebbé tesszük azokat. A zöld spárga sütési ideje egészen alacsony, elég csak a végén a csirke mellé dobni.
Kép forrás: saját forrás
Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olajat, és a combokat először bőrös oldalukkal lefelé, majd megfordítva, oldalanként 5-5 perc alatt pirosra pirítjuk.
A serpenyőbe dobjuk a kakukkfüvet, azt csak 1 percig pirítjuk, majd az egészet felöntjük borral, és további 1 percig forraljuk.
Ezután áttesszük egy nagy hőálló edénybe, ráöntjük a tejszínt, hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt spárgát és póréhagymát – ezeket sózzuk, és meglocsoljuk olívaolajjal.
Allergének: