receptet találtunk
Tészta, saláta és egy tengerparti utazás egy tányéron. Ha eddig nem volt ebédötleted: friss rukkolapesztós spagetti garnélával és sült koktélparadicsommal.
Kép forrás: saját forrás
A kotélparadicsomot sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk olivaolajjal, majd 10-15 perc alatt 200-210 fokon megsütjük.
A tésztát a zacskó utasításai szerint megfőzzük
A garnélát lepirítjuk, hozzáadjuk az olivaolajat, fokhagymát, sót, borsot, chilit és pár perc alatt kész is.
Aprítógépben krémesítjük a pesztó hozzávalóit: rukkola, bazsalikom, só, bors, fokhagyma, citromlé, parmezán, fenyőmag, olivaolaj
A tésztát összekeverjük a pesztóval, rátesszük a mozzarellát, sült paradicsomot, garnélát és a friss bazsalikomot
Allergének: