receptet találtunk
Ez az a desszert, ami még a bejglit is lenyomja szkanderban. Amit, ha egyszer elkészítesz az ünnepekre, hagyomány lesz belőle. Amivel, ha egyszer megkínálod a családodat és a barátaidat, tonnányit kell sütnöd belőle a következő karácsonyra. Ez az a desszert, aminek titkos házi receptjét Rákóczi Feri csak itt, csak most és csak veletek oszt meg. Süssétek szeretettel!
Kép forrás: Saját forrás
Az aszalt és kandírozott gyümölcsöket vágjuk apróra, szórjuk meg 2 evőkanál liszttel és lazán keverjük össze, így nem süllyed a tészta aljára.
A gerinc tetejére a szeleteknél tegyünk egy-egy mogyorót, vagy mandulát díszítésként, de esetleg egyéb díszeket is szórhatunk rá. Minél tovább áll, annál finomabb.
Allergének: mandula, mogyoró