Áruházak Facebook Youtube Üzenet

receptet találtunk

Mozzarellás paradicsomsaláta

Répási Eszter
vezető dietetikus

A mozzarellás paradicsomsaláta egy rendkívül ízletes étel, melyet ehetünk akár vacsorára is egy-két szelet pirítós kísértében. A sajt tartalmazza a főétkezések során elfogyasztandó teljes értékű fehérjét.

Kép forrás: saját forrás


Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő:

hozzávalók

5 db nagy paradicsom
200 g mozzarella
20 szem fekete olaj bogyó
2 tk olívaolaj
2 csipet
izlés szerint oregánó
izlés szerint bazsalikom levél

elkészítés

1

A paradicsomokat mossuk meg, majd szeleteljük fel.

2

Mossuk meg a friss bazsalikom leveleket is óvatosan.

3

Szeleteljük fel a mozzarellát.

4

Tegyük körbe a paradicsomot és a mozzarellát is egy tálban felváltva (egy paradicsom, egy mozzarela).

5

Locsoljuk meg egy kevés olíva olajjal.

6

Szórjuk meg oragánóval és a bazsalikom levelekkel.

7

Osszuk el rajta az olíva bogyót.

8

Tegyük hűtőbe tálalás előtt.


Allergének: Gluténmentes Laktózt tartalmaz Tojásmentes