Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

receptet találtunk

Melegszendvics grillezett csirkemellel

Havas Dóra
gasztroblogger

Egy igazán ínycsiklandó melegszendvics, mely korántsem hasonlítható azokhoz a szendvicskhez melyeket tízórai majszoltunk anno. Grillezett csirkemell, bébispenót, újhagyma, lágy kecskesajt teszi ellenállhatatlanná ezt a gyors ebédnekvalót.

Kép forrás: saját forrás


Tálalás: 1 főre
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő: 15 perc

hozzávalók

1 db csirkemell filé
1 tk őrölt paprika
¼ tk Őrölt bors
½ tk
½ tk morzsolt kaukkfű
1 evőkanál étolaj
1 csomag újhagyma
4 szelet sajt
1 szelet kovászos kenyér
1 tk kecskesajt
1 marék bébispenót

elkészítés

1

A fűszereket összekeverjük és bedörzsöljük vele a csirkemellet.

2

Egy grillserpenyőben felhevítjük az olajat és mindkét oldalán megsütjük a húst.

3

Kivesszük és félretesszük, a serpenyőben pedig lepirítjuk a megtisztított újhagymákat.

4

Ezeket is kiszedjük, majd a serpenyőbe tesszük a kenyeret és ráfektetjük a sajtszeleteket.

5

Addig sütjük, amíg a sajt kissé megolvad, a kenyér alja megpirul.

6

A sajtszeletekre halmozzuk a bébispenótot, ráfektetjük a felszeletelt húst és az édesre sült hagymát. A tetejére morzsoljuk a kecskesajtot és fogyasztjuk.


Allergének: Laktózt tartalmaz Glutént tartalmaz