Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

receptet találtunk

Mascarpone-s gesztenyés pohárkrém erdei gyümölcsökkkel

Okos Tímea Kitti
táplálkozási és életmód tanácsadó, gasztroblogger, író, újságíró

Egy pohár karácsonyi csoda. Ezt a receptet egyszerre ajánljuk kezdőknek és haladóknak, hiszen nemcsak garantáltan mennyei desszert lesz belőle, de könnyen alakítható, variálható különböző gyümölcsökkel, ízekkel. Tipp: ha a karácsonyi menübe már nem fér bele, tálald szilveszterkor, díszítésként pedig állíts csillagszórót a krémbe!

Kép forrás: saját forrás


Tálalás: 2 főre
Előkészítési idő:
Elkészítési idő:

hozzávalók

1 csomag 100% natúr gesztenye
1 doboz Auchan mascarpone
1 nagy doboz Auchan görög joghurt
vanília
kevés méz
fagyasztott bogyós gyümölcsök: málna, szeder, áfonya, ribizli

elkészítés

1

Mascarponét, görög joghurtot, vaníliát és mézet aprítóban krémesítünk.

2

Az előre kiolvasztott gesztenyepürét a maradék mascarponéval és egy kevés mézzel elkeverük.

3

Egy pohárba helyezzük a rétegeket: gesztenyekrém, mascarponekrém, erdei gyümölcsök, gesztenyekrém, mascarpone és végül megint a gyümölcsök


Allergének: