receptet találtunk
Ugye mindenkinek van hagyományos, az anyukájától, vagy nagymamájától örökölt receptje? Nos, ez az enyém, most közre adom, mert sokáig omlós marad, és annyira jó, hogy nem lehet betelni vele! Tipp: derelye vágóval darabold, így lesz cikkcakkos a széla. Használj bátran különleges sajtot hozzá, remek lesz füstölt-, vagy kecskesajttal is
Kép forrás: saját forrás
A langyos tejbe morzsold bele az élesztőt, várd meg, hogy felfusson.
Szitáld át a lisztet, majd mehet hozzá az összes hozzávaló.
Alaposan dolgozd össze, nyújtsd 1 centi magasságúra.
Kend meg a tetejét felvert tojással, szórd meg a sajttal.
Vágd fel kedved szerinti hosszúságra és szélességre, majd pakold egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
Mehet is a 180 fokra előmelegített sütőbe 15 percre.
Allergének: