receptet találtunk
Egy igazi brownie nem a szépségéről híres. Egy igazi brownie akkor az igazi, ha tocsog a csokitól, ha ragacsos a belseje, ettől természetesen nem lehet szépen szeletelni, de gyorsan bújtassuk a nem túl mutatós, de annál finomabb, forró süteményszeletet egy nagy gombóc fagyi alá. Na, pont így lesz tökéltese a brownie, és csak hab a tortán, ha sütés előtt szórunk a csokis masszára jó sok málnát is. Ettől még szaftosabb és ellenállhatatlanabb lesz.
Kép forrás: saját forrás
A csokoládét törjük kisebb darabokra, és gőz fölött olvasszuk fel a margarinnal.
A tojást verjük habosra a cukorral, és öntsük hozzá az olvasztott csokit. Vigyázzunk, ne legyen forró a csokis margarin, mert sült tojást készíthetünk igen könnyen.
A lisztet keverjük össze a sütőporral, a vaníliás cukorral, és keverjük a csokis masszához.
Egy kb. 15x20 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral, és simítsuk bele a masszát. Szórjuk meg gazdagon málnával.
170 fokra előmelegített sütőben kb. 40-45 perc alatt süssük készre.
Allergének: