receptet találtunk
Az első hallásra sokszor picit furcsa párosok (mint a barack-lilahagyma-paradicsom vagy dinnye-feta-uborka, esetleg a sárgadinnye-sonka vagy netán a körte-kecskesajt) igazi ízélményt jelentenek, megmutatva, hogy a komplett és tartalmas étkezésekhez nem nagy mennyiségekre, hanem 1-2 minőségi, természetes alapanyag izgalmas kombinációjára (na meg kreatív öntetekre és bátor fűszerezésre) van szükség. Igazi nyári ételek a gyümölcsökkel felturbózott főfogások, szóval, ha valamikor, hát ezekben a hónapokban érdemes bátran kísérletezni velük; garantált siker kicsiknél és nagyoknál egyaránt.
Kép forrás: saját forrás
A csirkét a hozzávalókkal pácoljuk: só, bors, olívaolaj, fokhagyma, méz, limelé, bazsalikom
1-3 órára hűtőbe tesszük.
Előmelegített sütőben 190-200 fokon 20 perc alatt megsütjük.
A salsához az aprított barackot a többi hozzávalóval összeforgatjuk: só, bors, lilahagyma, paradicsom, olívaolaj, méz, limelé
A kész csirkemelleket salsával és madársalátával tálaljuk.
Allergének: