receptet találtunk
Nagyon egyszerűen elkészíthető étel. Az ízélmény valami egészen fantasztikus, köszönhetően a keleties fűszerezésnek.
Kép forrás:
A rizst a zöldborsóval megpárolom.
A csirkemellet vékony csíkokra vágom, sózom, borsozom, majd felforrósított serpenyőben, tetszőleges zsiradékon, a mézzel együtt aranysárgára pirítom és tányérra szedem.
A visszamaradt zsiradékra dobom a vékony félkarikára vágott hagymát, fedő alatt megpárolom, majd hozzá adom a felaprított paprikát, a szeletelt gombát, megpirítom, végül mehet bele a zúzott fokhagyma, a curry, a chili, ezzel már csak összeforgatom és le is veszem a tűzhelyről.
A hagymás ragut összekeverem a párolt rizses zöldborsóval, a pirított csirkemellel, hozzáadom a szójaszószt, összeforgatom és forrón kínálom.
Allergének: