receptet találtunk
A tojás az egyik legjobb állati fehérjeforrás: megfelelő arányban az összes aminosav megtalálható benne. Vitaminokban és ásványi sókban gazdag zöldségekkel és nem túl zsíros sajttal kiegészítve kiegyensúlyozott, könnyen emészthető omlettet kapunk.
Kép forrás: saját forrás
Forrósítsa fel az olajat teflonserpenyőben, és öntse bele a vegyes zöldséget (még fagyottan).
Sózza meg, és pirítsa nagyjából 3 percig, majd tegye rá az apróra vágott koriander felét.
Verje fel a tojásokat a tejjel, a sóval és a borssal. Adja hozzá a zöldséget.
Forrósítsa fel az olajat teflonserpenyőben, és öntse bele az omlettet.
Szórja meg szétmorzsolt sajttal.
Ha az omlett elkészült, tegyen rá egy kis koriandert.
Szolgálja fel melegen.
Allergének: Gluténmentes Laktózt tartalmaz Tojást tartalmaz