receptet találtunk
A csokis sütemények örök klasszikusok, a gyerekek kedvencei, azzal, hogy az almát a tésztába reszeljük értékes tápanyagokat csempészhetünk bele, valamint egy érett alma édes ízt is kölcsönözhet a süteménynek, így akár ki is hagyhatjuk az édesítőt belöle.
Kép forrás: Saját forrás
Az almát mossuk és hámozzuk meg, majd reszeljük le.
Mérjük ki a lisztet, keverjük össze a sütőporral, a fahéjjal, a xilittel és a kakaóporral.
Ehhez adjuk hozzá a tojást és a tejet, majd keverjük csomómentesre.
A tésztába keverjük bele az almát is.
Öntsük a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
180°C-ra előmelegített sütőben, alul-felül sütve süssük meg kb fél óra alatt.
Allergének: Glutént tartalmaz Laktózt tartalmaz Tojást tartalmaz tojás