receptet találtunk
Kóstoltad már a mexikói farmerek bőséges és izgalmas reggelijét tortillával, tojással, csípős salsával, babbal, korianderrel és persze avokádóval? Tervezd be a receptet a legközelebbi otthoni brunchra!
Kép forrás: saját forrás
Először elkészítjük a salsát, amihez az olajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát.
Hozzáadjuk a fokhagymagerezdeket, a paradicsomokat, a koriandert, csípős salsát, és kb 10 perc alatt összefőzzük.
Ugyanebben a serpenyőben a fokhagymát megfuttatjuk az olajon, majd hozzáadjuk a babot, mexikói fűszerkeveréket, és a friss koriandert.
5 perc alatt összesütjük.
Kevés olajon megsütjük a tortillalapokat.
Utolsó lépésként tükörtojást készítünk.
A tortillán tálaljuk a babot, tojást, paradicsomos salsát, friss koriandert, avokádót és fetasajtot, végül lime-lével meglocsoljuk.
Allergének: