receptet találtunk
Most egy sertéshússal és sokféle zöldséggel készült ételt mutatunk be: a hoisin sertésszüzet. Ha szeretitek a távol-keleti ételeket, ezt az receptet mindenképpen ki kell próbálnotok!
Kép forrás: saját forrás
A hoisin- és szójaszószt keverd össze a rizsecettel, és vágd fel a hagymákat nagyobb darabokra.
Kend be a páccal a húst, és mehet is a hűtőbe, legjobb ha 1 nappal a készítés előtt bepácoljuk a húst és hűtőbe tesszük pihenni.
A páclevet tedd félre, a húst pedig süsd 15 percig 220 fokos sütőben, majd tekerd alufóliába 10 percre!
Közben egy serpenyőben kicsit pirítsd meg a szezámmagot, majd tedd félre.
A páclevet sűrítsd be egyharmadára. Szeleteld fel a húst, öntsd le szósszal, és szórd meg a szezámmaggal.
A rizstésztát öntsd le forró vízzel, majd hagyd rajta a csomagoláson jelzett ideig. Öntsd le róla, és tedd félre a tésztát!
Allergének: