Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

receptet találtunk

Hirtelen sült kínai tészta kacsafilével

Répási Eszter
vezető dietetikus

A kacsamellfilénél kevésbé zsíros kacsafilé a filéből származik: ez azt jelzi, hogy nem a mája miatt hizlalt kacsáról van szó.

Kép forrás: saját forrás


Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 25 perc
Elkészítési idő: 20 perc

hozzávalók

1 csomag 25 dkg-os tojásos kínai tészta
12 db kacsahús filé
2 db répa
2 ek olívaolaj
1 evőkanál szezámolaj
1 evőkanál szójaszósz
2 ek friss (vagy fagyasztott) koriander

elkészítés

1

Főzze meg a tésztát a csomagoláson lévő utasítás szerint. Csepegtesse le.

2

Hámozza és mossa meg, majd törölje meg a répát. Reszelje le.

3

Forrósítson fel egy wokban vagy egy serpenyőben olívaolajat. Tegye bele a filéket, és pirítsa aranyszínűre, majd adja hozzá a reszelt répát.

4

Öntse bele a főtt tésztát, és keverje össze. Főzze néhány percig.

5

Felszolgáláskor öntse rá a szezámolajat és a friss koriandert. Keverje össze, majd szolgálja fel.


Allergének: Glutént tartalmaz Laktózmentes Tojást tartalmaz