receptet találtunk
A fasírt rendkívül közkedvelt feltét, melyet főként főzelékekhez szoktunk fogyasztani. Készítsük zsírszegény húsokból, majd süssük meg sütőben. Ezzel a két kis aprósággal elkerülhetjük a túlzott zsírbevitelt.
Kép forrás: saját forrás
A hagymákat hámozzuk meg, majd a vöröhagymát vágjuk apróra, a fokhagymát reszeljük le.
A tojást mossuk meg!
Egy tálban keverjük össze az összes hozzávalót, majd nedves kézzel gyúrjunk gombócokat a masszából.
Forgassuk zsemlemorzsába, és tegyük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe.
Spricceljük le a gombócokat kevés olajjal.
Fedjük le alufóliával.
180°C-ra előmelegített légkeveréses funkcióra állított sütőben süssük kb 20 percig, majd vegyük le róla az alufóliát és süssük további 20 percig.
Allergének: Tojást tartalmaz glutén