receptet találtunk
A mexikói konyha különleges és utánozhatatlan világa jóval többet rejt, mint a népszerű taco vagy a burrito. Ez a finom fajitas egy remek bevezető lehet azoknak, akik érdeklődnek a mexikói gasztronómia iránt! A hozzávalók vásárlásakor nézzetek körül az Auchan nemzetközi konyha kínálatában!
Kép forrás: saját forrás
Egy nagyobb serpenyőt felforrósítunk, beleöntünk 1 evőkanálnyi olajat, és elkezdjük lepirítani a húsokat. Pár perc oldalanként nagyobb hőfokon elég is lesz, majd a félig elkészült húst sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és 150 fokra előmelegített sütőbe tesszük őket 10 percre.
A paprikát a forró serpenyőbe dobjuk. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk, borsozzuk, és rázogatva lepirítjuk őket. Mikor már kissé megpuhultak a paprikák, hozzádobjuk a durvára vágott koriandert, és jól összeforgatjuk.
Egy konyharuhát benedvesítünk, belecsomagoljuk a tortillákat, és a meleg sütőbe rakjuk. Így kellően átmelegednek, mégsem száradnak ki.
Végre jöhet az összeállítás és a nagy, csapatos evés! Fogjuk a tortillalapokat, megkenjük egy adag guacamoléval, jöhet rá a hús, paprikák, saláta, salsa, tejföl, koriander, végül pedig egy gerezd lime-ot facsarunk a tetejére, összehajtjuk, és megesszük!
Allergének: