receptet találtunk
Ezen a hétvégén kényeztesse magát currys csirkenyársakkal. A csirkefilének az az előnye, hogy teli van jó minőségű fehérjékkel, és kevés benne a zsír.
Kép forrás: saját forrás
Vágja kockákra a csirkefilét.
Öntsön joghurtot egy tálba. Adja hozzá az olajat, a citromlét, a currypor felét, a sót és a borsot, és keverje össze alaposan.
Kenje be a felkockázott csirkét ezzel a készítménnyel, majd fedje be, és hagyja körülbelül egy óráig pácolódni a hűtőben.
Mossa meg a fél paprikát, távolítsa el a magokat és a csumáját, majd vágja kockákra.
Egymással váltogatva tegye fel a nyársakra a pácolt csirkekockákat és a paprikakockákat.
Grillezze körülbelül tíz percig a nyársakat, majd szolgálja fel.
Allergének: Gluténmentes Laktózt tartalmaz Tojásmentes