Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

receptet találtunk

Currys csirkenyársak

Répási Eszter
vezető dietetikus

Ezen a hétvégén kényeztesse magát currys csirkenyársakkal. A csirkefilének az az előnye, hogy teli van jó minőségű fehérjékkel, és kevés benne a zsír.

Kép forrás: saját forrás


Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 20 perc
Elkészítési idő: 10 perc

hozzávalók

4 db csirkemellfilé
1 fél paprika

Páclé

1 pohár joghurt
1 fél citrom
4 kk currypor
2 ek olívaolaj
izlés szerint Só, bors

elkészítés

1

Vágja kockákra a csirkefilét.

2

Öntsön joghurtot egy tálba. Adja hozzá az olajat, a citromlét, a currypor felét, a sót és a borsot, és keverje össze alaposan.

3

Kenje be a felkockázott csirkét ezzel a készítménnyel, majd fedje be, és hagyja körülbelül egy óráig pácolódni a hűtőben.

4

Mossa meg a fél paprikát, távolítsa el a magokat és a csumáját, majd vágja kockákra.

5

Egymással váltogatva tegye fel a nyársakra a pácolt csirkekockákat és a paprikakockákat.

6

Grillezze körülbelül tíz percig a nyársakat, majd szolgálja fel.


Allergének: Gluténmentes Laktózt tartalmaz Tojásmentes