receptet találtunk
Amennyiben valemilyen csokoládés édességrevágyunk ez a brownie jó választás lehet, ugyanis ebben a receptben a cukorot xilittel helyettesítjük, mely lénygesen kevesebb energiát szolgáltat mint a cukor. Az étcsokoládéban antioxidánsok találhatóak, melyek segítenek a daganatos megbetegedések megelőzésében.
Kép forrás: Saját forrás
A margarint keverjük krémesre a xilittel.
Keverjük el a liszteket és a kakaóport is.
A csokit olvasszuk fel vízgőz felett.
A tojásokat mossuk meg, majd üssük fel és keverjük habosra.
Az olvasztott csokit keverjük hozzá a margarinhoz, majd adjuk hozzá a felvert tojást.
Apránként keverjük bele a lisztet is, legvégül pedig az apróra vágott diót.
Ötsük sütőpapírral bélelt tepsibe, majd süssük meg 180°C-on kb. 20 perc alatt.
Allergének: laktóz glutén