Áruházak Facebook Youtube Üzenet

receptet találtunk

Bundázott mustáros csirke


Egy igazán gyorsan elkészíthető, mégis ízletes fogás, mely méltán megállja a helyét egy vasárnapi ebéd gyanánt is.

Kép forrás: Saját forrás


Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 10 perc
Elkészítési idő: 30 perc

hozzávalók

50 dkg csirkemellfilé
2 evőkanál mustár
7 evőkanál liszt
3 evőkanál 12 %-os tejföl
1 evőkanál zsemlemorzsa
1 csipet finom só
1 csipet Őrölt bors

elkészítés

1

A csirkét felszeletelem, enyhén megklopfolom, bekenem mustárral.

2

A panírhoz összekeverem a tojást, a liszttel, a tejfölllel, a zsemlemorzsával, sóval, borssal.

3

A mustárral bekent húsokat lisztbe forgatom, ez után a tejfölös masszába, majd forró olajba aranysárgára sütöm.

4

Ízlés szerint friss salátával, párolt rizzsal, krumplipürével kínálom.


Allergének: tojás glutén laktóz tojás