Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

receptet találtunk

Borsótabulé

Okos Tímea Kitti
táplálkozási és életmód tanácsadó, gasztroblogger, író, újságíró

Borsótabulé: egészséges, pont olyan tápanyagdús, mint amennyire színes, költséghatékony és még az elkészítése is hamar megvan! 

Kép forrás: saját forrás


Tálalás: 2 főre
Előkészítési idő:
Elkészítési idő:

hozzávalók

500 Fagyasztott borsó g
kuszkusz
olívaolaj
só, bors, fűszerek
petrezselyem
paradicsom
kígyóuborka
újhagyma
citromlé
lilahagyma
Friss menta

elkészítés

1

A borsót megfőzzük

2

A kuszkuszt forró vízzel leöntjük, állni hagyjuk.

3

Elkeverjük a fűszerekkel, sóval, olívaolajjal.

4

Hozzáadjuk az előre megfőzött borsót, az apróra vágott paradicsomot, kígyóuborkát, hagymákat.

5

És végül a petrezselymet is.

6

Olívaolajjal, citromlével meglocsoljuk, végül összeforgatjuk.

7

Friss mentával tálaljuk.


Allergének: