AUCHAN hipermarket Akciók
Fogyatékosság-barát Munkahely

Auchan Pilis Solymár

 

Aktuális hírek, események

Megyei autópálya matrica?? Nálunk ezen a hétvégén is visszakaphatja az árát!

Vásároljon ismét 2016. február 4-6. között bármelyik áruházban 5000 Ft felett, mutassa be megyei vagy éves autópálya matrica vásárlásának igazolását, és vegye át a 10 db 500 Ft értékű kupont!

tovább

Tájékoztatás! EMC kártya elfogadás megszűnéséről!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az EMC kártyákat, a fizető eszköz kibocsájtó elszámolási nehézségei miatt nem áll módunkban elfogadni.

tovább

12000 eurós támogatás a gyerekek egészségnevelésére az Auchantól

Az Auchan az Ifjúságért Alapítvány jelentős pénzügyi adománnyal járul hozzá az olimpiai bajnok kajakozó, Fazekas-Zur Krisztina által alapított Bajnokok Útja Alapítvány céljainak megvalósításhoz.

tovább

Január 1-jétől mintegy 17%-kal csökken a sertés tőkehúsok ára!

2016. január 1-jével életbe lép a sertés tőkehúsok áfa-csökkentése. A sertés tőkehúsok 5%-os áfa-körbe vonásának következtében januártól a vásárlók 17,32%-kal olcsóbban juthatnak hozzá a termékekhez.

tovább

Több száz tonna virsli, 60 tonna lencse fogy szilveszterkor!

A szilveszter legnépszerűbb termékei a virsli, a pezsgő és a lencse, így az Auchan áruházak bővített kínálattal készülnek a szezonra. A vásárlók több mint 70 féle virsli közül válogathatnak, az áruházlánc csemegepultjain kb. 150 tonna terméket, a felvágott önkiszolgáló pultoknál pedig több mint 400 000 terméket értékesít az Auchan a szezonban. Az év utolsó másfél hónapjában a pezsgők iránti kereslet is ugrásszerűen megnő, az áruházak különféle akciókkal készülnek minden minőségi és árkategóriában.

tovább

Nyerjen hosszú hétvégét Nápolyba játékunk nyertesei!

Az Auchan 2015. október 22. és november 4. között érvényes akciós újságának hátoldalán meghirdetett "Nyerjen hosszú hétvégét Nápolyba!" elnevezésű játékunk nyertesei kisorsolásra kerültek!

tovább

Új karácsonyi dekoráció trendek: hódít a bronz, a türkiz és a fehér

Az idei új dekorációs trendeknek megfelelően bronz, türkiz és fehér dekorációs elemekkel készül az Auchan a karácsonyra a hagyományos és évről-évre népszerű színösszeállítások mellett.

tovább