Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Válogasson áruházaink széles kínálatából és szerezzen be vállalata számára mindent egy helyen!

Bízunk az Ön vállalkozása és az Auchan sikeres jövőbeli együttműködésében, ezért szeretnénk tájékoztatni újdonságunkról, ami kizárólag üzleti partnereink számára elérhető. Mostantól lehetősége nyílik arra, hogy több mint 30 000 termék közül válogasson és a jövőben nálunk vásároljon vállalkozás számára műszaki termékeket, irodaszereket, tisztítószereket vagy kávét, teát, ásványvizet.

Halasztott fizetés

Átutalással, kényelmesen

Az Auchan vállalatoknak és intézményeknek szóló szolgáltatásai és ajánlatai kizárólag átutalásos fizetési móddal érhetőek el. Az átutalásos fizetés minden esetben utólag történik. Ennek a fizetési módnak a biztosításához szükségünk van egy úgynevezett keret megállapodásra, aminek lényege, hogy az Auchan biztosítja Önnek az átutalásos fizetési lehetőséget, Ön pedig a megadott 8 napos fizetési határidő alatt átutalja vásárlásának ellenértékét.

A B2B (vállalatoknak és intézményeknek) szóló szolgáltatások és a post-pay (utólagos) átutalással történő fizetés kizárólag érvényes keret megállapodással rendelkező partnereinknek elérhető, a keretmegállapodás megtekintéséhez kérjük keresse áruházi dedikált kapcsolattartóját!

Töltse le a dokumentumot, és kövesse a kitöltési tájékoztatóban leírtakat. Amennyiben segítségre lesz szüksége a kitöltés során, munkatársunk elérhetőségét is megtalálja a tájékoztató részben.

Az Auchan Magyarország kft. fenntartja magának a jogot, hogy új keret megállapodás elfogadása előtt auditálja az igénylő vállalatot, és ennek eredménye alapján döntést hozzon a keret megállapodás elutasításáról vagy elfogadásáról.

Rendelés gyorsan, egyszerűen

Bárhonnan telefonon vagy e-mailben leadhatja rendelését, akár be sem kell jönnie áruházunkba.

A minimum rendelési összeg bruttó 30 000 HUF. A Rendelés lépései az alábbiak:

  1. Ön leadja rendelését írásban (e-mailben) vagy telefonon,
  2. amire árajánlatot kap munkatársunktól.
  3. Amennyiben az ajánlat megfelelő, és Ön ezt írásban (e-mailben) megerősítette,
  4. abban az esetben munkatársunk intézkedik a termékek rendeléséről, komissiózás és házhoz szállításáról.

Van lehetőség rendelésének áruházi átvételére is az Önt kiszolgáló áruház nyitvatartási ideje alatt. Arra viszont jelenleg nincs lehetőség, hogy Ön a személyesen összeválogatott termékeket azonnal, átutalásos fizetési móddal elvigye.

Egyedi igényekre szabva

Dedikált kapcsolattartót kap, aki a vásárlás teljes folyamatát leveszi az Ön válláról, és szakmai támogatást, információkat nyújt a termékekről.

A vállalatoknak és intézményeknek (B2B) szolgáltatásunk minden hipermarketünkben elérhető. A gyorsabb ügyintézés érdekében viszont közösen megegyezünk Önnel abban, hogy melyik hipermarket B2B ügyintézője fog Önnel foglalkozni, mint kiemelt ügyfelünk. Az esetleges személyes kapcsolattartás miatt célszerű az Önhöz legközelebbi hipermarketünket választani. Tekintse meg áruházaink dedikált kapcsolattartóinak elérhetőségét és vegye fel Velük a kapcsolatot.

Dedikált kapcsolattartója kiemelt figyelmet fog Önnek szentelni. Munkájának célja, hogy értesítse Önt minél hamarabb az Önt érdeklő akciókról, valamint az Ön igényeinek megfelelő termékek beszerzését kezdeményezze.

Kényelmes vásárlásához terméktámogatást is biztosít az Ön dedikált kapcsolattartója, így biztosan az Ön céljainak legmegfelelőbb műszaki eszközt, háztartási cikket, legkedvezőbb kiszerelésű terméket fogja megvásárolni vállalkozása vagy intézménye működéséhez.

Házhoz megy

Vásárlását az áruház 50km-es körzetében díjmentesen, azon felül pedig 1732 HUF+ÁFA/10km díjért szállítjuk ki.

A normál házhoz szállításba beilleszthető kiszállítási igények – legfeljebb 1,3 tonnáig – megegyeznek a lakossági házhoz szállítás feltételeivel. Vagyis az Önt kiszolgáló hipermarket 50km körzetében díjmentes, afölött pedig 1732HUF+ÁFA/10km díjért biztosítjuk Önnek a házhoz szállítás szolgáltatást.

Az 1,3 tonnát vagy a normál házhoz szállításra alkalmazott gépjármű méreteit meghaladó termékek kiszállítása minden esetben Önnel előzetesen egyeztetett és Ön által elfogadott díj ellenében történik.

Tekintse meg aktuális akciós ajánlatainkat!