Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Nyerteseink

Játsszon velünk és nyerjen vezetéstechnikai tréninget! elnevezésű játékunk nyertesei

A 2016. szeptember 29. és november 2. között zajló "Játsszon velünk és nyerjen vezetéstechnikai tréninget!" elnevezésű játékunk nyertesei kisorsolásra kerültek 2016. november 7-én.

Tovább olvasom
A nyerő pillanatokért! elnevezésű nyereményjátékunk nyertese

A szeptember 29. és november 2. között zajló "A nyerő pillanatokért!" elnevezésű nyereményjátékunk nyertese közjegyző jelenlétében kisorsolásra került!

Tovább olvasom
E-mail címe most akár egy SONY HD LED televíziót érhet elnev...

A 2016.09.15. és 10.31. között meghirdetett "E-mail címe most akár egy SONY HD LED televíziót érhet" elnevezésű játékunk nyertesei közjegyző jelenlétében kisorsolásra kerültek! Köszönjük, mindenkinek aki velünk játszott és gratulálunk a szerencsés nyerteseknek.

Tovább olvasom
Nyerjen álom osztálykirándulást elnevezésű játékunk nyertese...

2016. augusztus 25 – szeptember 28. között zajló „Nyerjen álom osztálykirándulást” elnevezésű játékunk nyertesei 2016. október 11-én, közjegyző jelenlétében kisorsolásra kerültek.

Tovább olvasom
Auchan Online Áruház tesztvásárlói program nyereményjáték ny...

Nagyon köszönjük vásárlóinknak, hogy az Auchan Online Áruház tesztvásárlói programjába regisztráltak és vásároltak a felületen keresztül. Nagyon sok hasznos tanácsot és észrevételt kaptunk. 2016. 10.14-én 10 órakor a beérkezett vásárlások közül kisorsoltuk a nyerteseket.

Tovább olvasom
A „Bajnoki kalandok!” elnevezésű játékunk nyertesei!

A „Bajnoki kalandok!” elnevezésű, 2016 augusztus 11. és 30. között zajló játékunk nyertesei kisorsolásra kerültek!

Tovább olvasom
Júniusi nyereményözön az Auchan Óbuda áruházban elnevezésű j...

A 2016. június 1. és 30. között meghirdetett Nyereményözön az Auchan Óbuda áruházban elnevezésű játékunk nyereményei közjegyző jelenlétében kisorsolásra kerültek!

Tovább olvasom
1 2