Áruházak Facebook Youtube Üzenet

lefőzlek dórával és ferivel

EperszezON!

Végre eljött a szezonja a friss, lédús, roppanós és mennyei földiepernek! Ennek örömére Dóra és Feri egy-egy epres finomságot mutat nektek a Lefőzlek következő epizódjában. Egyik sem bonyolult, mégis méltó megkoronázása lehet egy vasárnapi családi ebédnek, úgy, hogy igazából nem kell velük sokat bíbelődnötök.

Pizza párbaj

A Lefőzlek új részében egy klasszikus és egy szénhidrátmentes pizza igazi párbaját nézhetitek meg. Próbáljátok ki mindkét receptet, hogy eldönthessétek, hogy az olasz nemzeti színekben pompázó, vérbeli nápolyi margherita és a zéró szénhidrátos csúcsvacsora közül szerintetek melyik kerülne ki győztesen! Annyit elárulunk, hogy mi nem tudtunk dönteni...

Cideres csontos karaj és paradicsomos egybensült fasírt

Tudtátok, hogy a paradicsom-sertéshús vonalon van élet a húsgombócon túl is? A Lefőzlek következő részében egy igazán férfias és izgalmas cideres csontos karaj, babos, paradicsomos lilahagymás salátával, és egy olaszoktól „einstandolt”, igaz amerikai klasszikus paradicsomos, egyben sült fasírt vár rátok Feri és Dóra tálalásában.

Indul a grillszezon

Kíváncsi vagy, mi mindent lehet kihozni az igazán jó húsokból akár a Te grillpartidon is? Akkor most kapaszkodj meg, mert Rákóczi Feri mutat mindent, amit tudni akartál a glázról, de sosem merted megkérdezni! Oldalas, bélszín, hátszín? Itt mindenre fény derül, és persze finom, fűszeres kéreg. Kattints a pikáns receptekért!

Húsvéti sonka másképp

Miért ne tarthatna tovább a húsvéti kulináris kaland? Dóra és Feri legújabb videójában arra kínál ízletes megoldást, mit kezdj a húsvét alkalmából megmaradt sonkával. Egy biztos még veletlenül se dobd ki, hiszen rengeteg olyan finomságot készíthetsz belőle, amikkel 100 százalék, hogy leveszed a lábáról az egész családot.
Nézzétek meg legújabb videónkat és készítsétek el a két ötletes receptet Ti is!

Fánkra fel!

Dóra és Feri kolbásztöltésből már jelesre vizsgázott. Most megmutatják mit sütöttek ki a farsangi szezonra. Feri ismét a klasszikus irányt választotta, megmutatja hogy készül a hagyományos szalagos farsangi fánk, ahogy azt a nagymamájától tanulta.
Dóra is klasszikus recepttel lep meg minket, természetesen némi pikantériával, hisz ő New Orleans kedvenc fánkreceptjét hozta el nekünk.
Nézzétek meg Ti is hogy készül a tökéletes farsangi édesség, és készítsétek el otthon.

Urbánus disznótor

Rákóczi Feri és Havas Dóra összefogott, hogy beemeljék a disznótorok élményvilágát a nagyvárosi pörgésbe. Feri egy klasszikus, csabai kolbász elkészítését tűzte ki célul, felhasználva a titkos családi fortélyokat és eszközöket. Dóra, az új ízek kedvelőinek próbál kedveskedni, pikáns fehér kolbászával. És hogy ebből mi sült ki? Nézd meg a TV-ből is ismerős gasztrokaland bővebb változatát és a két ízletes finomság részletes receptjét, hogy minőségi alapanyagainkból, otthon Te is elkészíthesd a finomságokat.