Áruházak Facebook Youtube Üzenet

lefőzlek dórával és ferivel

Húsvéti sonka másképp

Miért ne tarthatna tovább a húsvéti kulináris kaland? Dóra és Feri legújabb videójában arra kínál ízletes megoldást, mit kezdj a húsvét alkalmából megmaradt sonkával. Egy biztos még veletlenül se dobd ki, hiszen rengeteg olyan finomságot készíthetsz belőle, amikkel 100 százalék, hogy leveszed a lábáról az egész családot.
Nézzétek meg legújabb videónkat és készítsétek el a két ötletes receptet Ti is!

Fánkra fel!

Dóra és Feri kolbásztöltésből már jelesre vizsgázott. Most megmutatják mit sütöttek ki a farsangi szezonra. Feri ismét a klasszikus irányt választotta, megmutatja hogy készül a hagyományos szalagos farsangi fánk, ahogy azt a nagymamájától tanulta.
Dóra is klasszikus recepttel lep meg minket, természetesen némi pikantériával, hisz ő New Orleans kedvenc fánkreceptjét hozta el nekünk.
Nézzétek meg Ti is hogy készül a tökéletes farsangi édesség, és készítsétek el otthon.

Urbánus disznótor

Rákóczi Feri és Havas Dóra összefogott, hogy beemeljék a disznótorok élményvilágát a nagyvárosi pörgésbe. Feri egy klasszikus, csabai kolbász elkészítését tűzte ki célul, felhasználva a titkos családi fortélyokat és eszközöket. Dóra, az új ízek kedvelőinek próbál kedveskedni, pikáns fehér kolbászával. És hogy ebből mi sült ki? Nézd meg a TV-ből is ismerős gasztrokaland bővebb változatát és a két ízletes finomság részletes receptjét, hogy minőségi alapanyagainkból, otthon Te is elkészíthesd a finomságokat.