Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Szeretnél egy 54 m2-es budapesti okosotthont?

Vásárolj Bizalomkártyáddal havonta minimum 30 000 forint értékben, add meg élerhetőségeid egyikét, és nyerj egy okosotthont Budapest IV. kerületében, az egyik legkülönlegesebb épületben, a Metrodom Panorámában!

Nézd meg mit kell még tenned a játékban való részvételhez!

Részletes játékszabályzatot itt tudod megnézni.

TUDJ MEG TÖBBET A LAKÁSRÓL!

Egyedülálló lakópark Budapest IV. kerületében - Metrodom Panoráma

Milyen a nyereménylakás?

  • tágas, amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba

  • fürdőszoba + külön helyiségben található wc

  • 54 nm2

  • okosotthon - LCD vezérlőpult 8'-os kijelzővel, nyitásérzékelők, mozgás- és hőmérséklet érzékelő, digitális termosztát, okos villanykapcsoló, bővíthető funkciókkal

  • alacsony energiafogyasztás

  • légkondicionálóval felszerelt

  • különleges, modern lakókörnyezet, rengeteg növénnyel

  • kiváló elhelyezkedés, közel a metróhoz

  • kikapcsolódási lehetőségek: Duna-part, Népsziget, modern játszótér

A nyeremény lakás alaprajza:

Miért egyedülálló és különleges a Metrodom Panoráma lakópark?

A Metrodom Panoráma Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkja lesz, amely rendkívül látványosan kapcsolja össze a modern, ég felé törő magasházakat és az élő természetet.

Az Ybl-díjas Hajnal Zsolt és csapata által tervezett 17 emeletes épületek falaira telepített kúszónövények és a 170 darab, 4-5 méter magas fa az egész lakóparkot egyetlen hatalmas, 3 dimenziós ligetté változtatja.

A Metrodom Panoráma épületei a látványos megjelenésen kívül a részletek tekintetében is felülmúlják az átlagos új építésű házakat; az alacsonyabb épületszárnyak zöldtetői, az elegáns, tágas előterek, a minden lakásban alapfelszereltségnek számító, fejlett okosotthon-rendszer miatt.

Szórakozási lehetőségek:

A lakópark magját a forgalom elől elzárt sétálótér alkotja, amelyet minden oldalról üzletek vesznek körbe. A tágas téren egyaránt helyet kap egy park és egy modern játszótér, illetve közösségi területeket is.

A lakóparkban a kávéházak, cukrászda, gyógyszertár és kisebb szolgáltatóegységek is lesznek.

Nem kell messzire menni, ha kikapcsolódásra vágynak a lakók, hiszen a közeli, Északi-összekötő vasúti hídon gyalog vagy biciklivel gyorsan elérhetjük a Hajógyári-szigetet vagy a Római-partot is.

Fenntarthatóság:

A tervezés során odafigyeltünk a fenntarthatóságra is, a cél az volt, hogy a Metrodom Panoráma néhány év alatt élő, burjánzó, függőleges ligetté váljon, amely 5, 10 vagy 100 év múlva is lenyűgözi majd az akkori lakókat és a járókelőket. 

A fejlesztőről:

A Metrodom Csoport 2012 óta az egyik legnagyobb magyar lakóingatlan-fejlesztő és kivitelező cég. Jelenleg Budapesten közel 2000 lakás kivitelezésén dolgoznak, élen járnak az otthonautomatizálás, az okosotthon fejlesztés terén is.

Tudj meg többet a Metrodom budapesti otthonairól!