Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Kisorsoltuk a budapesti okosotthont!

Gratulálunk a szerencsés nyertesnek és köszönjük Nektek, hogy részt vettetek a játékban és velünk izgultatok közel 1 éven át!

A sorsolás élő közvetítéséről szóló videót az alábbi linkre kattintva tudjátok visszanézni!

Köszönjük hogy velünk voltatok. Figyeljétek Bizalomkártya híreinket továbbra is. Várunk Titeket továbbra is áruházainkban, online áruházunkban!

Részletes játékszabályzatot itt tudod megnézni.

A Bizalomkártya Program adatfeldolgozói köre bővült. Adatfeldolgozói tevékenységet folytat az A4C Marketing Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1092 Budapest,
Bakáts tér 2. fszt. 3., cégjegyzékszáma: 01-09-666794), mely a Kulcs az új lakásodhoz! nyereményjáték sorsolását is érinti.

TUDJ MEG TÖBBET A LAKÁSRÓL!

Egyedülálló lakópark Budapest IV. kerületében - Metrodom Panoráma

Milyen a nyereménylakás?

  • tágas, amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba

  • fürdőszoba + külön helyiségben található wc

  • 54 nm2

  • okosotthon - LCD vezérlőpult 8'-os kijelzővel, nyitásérzékelők, mozgás- és hőmérséklet érzékelő, digitális termosztát, okos villanykapcsoló, bővíthető funkciókkal

  • alacsony energiafogyasztás

  • légkondicionálóval felszerelt

  • különleges, modern lakókörnyezet, rengeteg növénnyel

  • kiváló elhelyezkedés, közel a metróhoz

  • kikapcsolódási lehetőségek: Duna-part, Népsziget, modern játszótér

A nyeremény lakás alaprajza:

Miért egyedülálló és különleges a Metrodom Panoráma lakópark?

A Metrodom Panoráma Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkja lesz, amely rendkívül látványosan kapcsolja össze a modern, ég felé törő magasházakat és az élő természetet.

Az Ybl-díjas Hajnal Zsolt és csapata által tervezett 17 emeletes épületek falaira telepített kúszónövények és a 170 darab, 4-5 méter magas fa az egész lakóparkot egyetlen hatalmas, 3 dimenziós ligetté változtatja.

A Metrodom Panoráma épületei a látványos megjelenésen kívül a részletek tekintetében is felülmúlják az átlagos új építésű házakat; az alacsonyabb épületszárnyak zöldtetői, az elegáns, tágas előterek, a minden lakásban alapfelszereltségnek számító, fejlett okosotthon-rendszer miatt.

Szórakozási lehetőségek:

A lakópark magját a forgalom elől elzárt sétálótér alkotja, amelyet minden oldalról üzletek vesznek körbe. A tágas téren egyaránt helyet kap egy park és egy modern játszótér, illetve közösségi területeket is.

A lakóparkban a kávéházak, cukrászda, gyógyszertár és kisebb szolgáltatóegységek is lesznek.

Nem kell messzire menni, ha kikapcsolódásra vágynak a lakók, hiszen a közeli, Északi-összekötő vasúti hídon gyalog vagy biciklivel gyorsan elérhetjük a Hajógyári-szigetet vagy a Római-partot is.

Fenntarthatóság:

A tervezés során odafigyeltünk a fenntarthatóságra is, a cél az volt, hogy a Metrodom Panoráma néhány év alatt élő, burjánzó, függőleges ligetté váljon, amely 5, 10 vagy 100 év múlva is lenyűgözi majd az akkori lakókat és a járókelőket. 

A fejlesztőről:

A Metrodom Csoport 2012 óta az egyik legnagyobb magyar lakóingatlan-fejlesztő és kivitelező cég. Jelenleg Budapesten közel 2000 lakás kivitelezésén dolgoznak, élen járnak az otthonautomatizálás, az okosotthon fejlesztés terén is.

Tudj meg többet a Metrodom budapesti otthonairól!