Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Sajátmárkás termékeink új megvilágításban!

Régóta ismert és közkedvelt Auchan sajátmárkás termékeink megújulnak.
Kedvenc kedvező árú termékeidért keresd az Auchan madarakat! Sőt, mostantól új, PRÉMIUM termékekkel is várunk!

Az Auchanban található legjobb áron.

Mostantól a Tuti Tipp termékek helyett keresd a zöld madaras Optimum termékeket!

Kiváló minőség, ami megéri az árát.

Mostantól az Auchan márkás termékeink helyett keresd a piros madaras Nívó termékeket!

Az érzékeinkre ható kiváló minőségű termékek.

ÚJ! Mostantól keresd az arany madarat!

Új, prémium kategóriás saját márkát vezetünk be, a már meglévő sajátmárkás termékeket pedig megújult jelöléssel látjuk el. A frissített arculat több lépcsőben jelenik meg a kétezer, hazánkban fejlesztett termék csomagolásán.

  • Az eddig „Tuti Tipp” felirattal ellátott, jó minőségű és a legjobb áron polcra kerülő alapélelmiszereket és egyéb fogyasztási cikkeket „Auchan Optimum” néven, zöld madarat ábrázoló logóval találjátok meg az áruházakban.
  • Az „Auchan” márkás termékek helyett „Auchan Nívó” felirat és egy piros madár jelöli a jó ár-érték arányú, kiváló minőségű fogyasztási cikkek széles választékát.
  • Egy új, prémium kategóriás sajátmárkával is jelentkezünk, amely „Auchan Prémium” néven. A csomagoláson arany színű madár jelöli a kiemelkedően jó minőségű, „gourmet” kategóriába sorolt termékeket.

A sajátmárkás termékek körének összeállításakor megkülönböztetett figyelmet kapnak a helyi gyártók és termelők, akikkel hagyományos módon szoros kapcsolatot ápolunk. Ennek köszönhetően Magyarországon már több, mint kétezer sajátmárkás terméket tudunk fejleszteni.