Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Ismerje meg saját márkás termékeinket!

Vásárlóink különbözőek. Kicsik és nagyok, családok és egyedülállók, fiatal felnőttek és nyugdíjasok. Ezt a sokszínűséget tükrözik vissza az Auchan saját márkás termékei is, hogy minden Vásárlónk megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.

A saját márkás termékek az Auchan árukínálatának egyik legfontosabb pillérét képezik. A széles választék és a garantált minőség szimbólumai, a vásárlók valamennyi igényére igyekeznek megoldást adni. Ezeken a márkákon keresztül szeretnénk megvalósítani célunkat, hogy vásárlóink kiváló minőségű termékekhez jussanak alacsony áron, ez által jobban és olcsóbban élhessenek.

Magyarországon jelenleg mintegy 5000 sajátmárkás termék közül válogathatnak, melyből közel 1600 élelmiszer.

A Tuti Tipp és Auchan márka az élelmiszer termékek széles választékát kínálja, legyen szó friss zöldségről, gyümölcsről, vagy akár egy ízletes desszertről, húskészítményről, ugyanakkor kínálat részét képezik a ház körüli teendők elvégzéséhez nélkülözhetetlen termékek is, így barkácsfelszerelések, autós kiegészítők, kert-, és növényápolási eszközök, valamint háztartási felszerelések, vegyi áruk is.

Otthonunk dekorálásához, a családi étkezőasztal megterítéséhez az Actuel márkánk kínál számos alternatívát.

Széles választék áll rendelkezésére műszaki osztályainkon is, akár szórakoztató elektronikai terméket, akár háztartási kisgépet keres, Qilive és Selecline termékeink között biztosan megtalálja a megfelelőt.

Ruházati osztályunkon az évszakokhoz és aktuális trendekhez igazodva In Extenso márkánk által lehet mindig divatos, ha pedig mozogni támad kedve sport osztályunkon számos kiegészítővel, sportruházattal várja Önt a megújult Cup’s márka.

Természetesen választékunk kialakításánál nem feledkeztünk meg a jövő vásárlóiról sem. Rik&Rok márkanév alatt játékok, Baby néven pedig babafelszerelések és kiegészítők várják a legkisebbeket és szüleiket.

Airport termékeinket az utazás szerelmesinek alkottuk meg. Bőröndök és utazó táskák több színben és méretben szolgálják minden kalandvágyó utazó kényelmét.

A sajátmárkás termékek kialakítása során a fő szempont a lehető legjobb minőségben, a legkedvezőbb ár-érték aránnyal előállítani a termékeket.

A beszállítók kiválasztása a magyar és az európai uniós jogszabályok figyelembevételével zajlik, de az Auchan külön erre a célra létrehozott szabályrendszerének is meg kell felelniük. Ezek közé tartozik az állandó minőség, a megfelelően ellenőrzött előállítási folyamat és termék, az élelmiszerbiztonságot és minőséget előtérbe helyező felelősségteljes együttműködés és a vevőközpontú beállítottság. Az alapos auditáláson kívül az Auchan többrétű áruházi ellenőrzéseket is végez: csak olyan áruk kerülhetnek ki a polcokra, amelyek  termékek érzékszervi panelvizsgálatokon megfeleltek. Ezt követően évente ellenőrzik a termék minőségét szervezetten, illetve a sajátmárkás csapat személyesen, véletlenszerűen is végez ellenőrzéseket.

Az Auchan kontrollálja a sajátmárkás termékek csomagolását, így csökkenti a szállító bekerülési költségeit és a termék fogyasztói árát, nem utolsó sorban pedig a környezetszennyezést. Mindezt úgy, hogy a vevői elégedettség ne sérüljön, illetve a termék és a környezet is megfelelő módon védve legyen egymástól.

Ismerje meg és próbálja ki bizalommal az Auchan saját márkás termékeit!