Sült lazacot készíteni igazán egyszerű dolog. A citrom és a kapor jól passzolnak hozzá, az édesburgonya saláta pedig tökéletes köret mellé. A karácsonyi ünnepi fogás méltó része lehet.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók a sült lazachoz
kb. 150 g-os, bőrös lazacfilé 4 db
Auchan olívaolaj 1 evőkanál
só ízlés szerint
szárított kapor ízlés szerint
citrom leve fél db
citrombors ízlés szerint
Hozzávalók az édesburgony salátához
közepes méretű édesburgonya 4 db
lilahagyma 1 db
Auchan vörösbab 1 doboz
só ízlés szerint
Auchan nádcukor 1 evőkanál
Auchan almaecet 1 evőkanál
friss petrezselyem / szárított 1 csokor
Auchan olívaolaj 3 evőkanál
Hozzávalóók az öntethez
Auchan mustár 1 evőkanál
Auchan akácméz 1 evőkanál
Auchan almaecet 1 evőkanál
só ízlés szerint
frissen őrölt feketebors 1 kis csipet
Auchan joghurt 2 evőkanál
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!