Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Inspirációk



Rukkolapesztós spagetti garnélával és sült paradicsommal

Tészta, saláta és egy tengerparti utazás egy tányéron. Ha eddig nem volt ebédötleted: friss rukkolapesztós spagetti garnélával és sült koktélparadicsommal. 

1. lépés

A kotélparadicsomot sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk olivaolajjal, majd 10-15 perc alatt 200-210 fokon megsütjük.

2. lépés

A tésztát a zacskó utasításai szerint megfőzzük

3. lépés

A garnélát lepirítjuk, hozzáadjuk az olivaolajat, fokhagymát, sót, borsot, chilit és pár perc alatt kész is.

4. lépés

Aprítógépben krémesítjük a pesztó hozzávalóit: rukkola, bazsalikom, só, bors, fokhagyma, citromlé, parmezán, fenyőmag, olivaolaj

5. lépés

A tésztát összekeverjük a pesztóval, rátesszük a mozzarellát, sült paradicsomot, garnélát és a friss bazsalikomot
Okos Tímea Kitti
táplálkozási és életmód tanácsadó, gasztroblogger, író, újságíró
Tudj meg többet
Tálalás: 2 főre
Előkészítési idő: 1 óra
Elkészítési idő:

hozzávalók

tészta 200 g
rukkola 1 nagy csomag
friss bazsalikom sok-sok
parmezán 50-70 g
olívaolaj
citromlé, só, bors
fokhagyma 1-2 gerezd
fenyőmag 1 csomag

A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!