A kacsamell már önmagában is fenséges étel, de mézes céklával, édesburgonya mártással és kölessel tálalva egy igazi ünnepi fogás. Aki teljesen átsütve szereti a húst, süsse nyugodtan pár perccel tovább.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 2 főre
Előkészítési idő: 20 perc
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók a kacsamellhez
bőrös kacsamell filé 2 db
friss rozmaring 2 db
fokhagyma 2 gerezd
só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Hozzávalók a mézes céklához
közepes méretű cékla 2 db
evőkanál Auchan akácméz 1 nagy evőkanál
Auchan almaecet 1 teáskanál
só 1 nagy csipet
Hozzávalók az édesburgony mártáshoz
közepes méretű édesburgonya 2 db
tejszín / Auchan bio rizstejszín 200 ml
Achan vaj / Auchan margarin 50 g
só ízlés szerint
őrölt szerecsendió 1 csipet
tej / Auchan bio rizsital szükség szerint
Hozzávalók a fűszeres köleshez
köles 150 ml
víz 300 ml
só ízlés szerint
petrezselyem / szárított petrezselyem 1 nagy csokor
fokhagyma por 1 nagy csipet
Auchan vaj / Auchan margarin 1 evőkanál
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!