Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Inspirációk



Paprikapesztós spagetti friss kápiapaprikából

Ki gondolta volna, hogy pár kápiapaprika versenybe tud szállni a klasszikus bazsalikompesztóval?

1. lépés

A paprikákat félbevágjuk, kimagozzuk.

2. lépés

Paradicsomok és lilahagyma szeletek kíséretében tepsibe helyezzük őket, sóval, borssal, olivaolajjal 180 fokon 20 percig sütjük.

3. lépés

A spagettitésztát a csomagolás szerint elkészítjük.

4. lépés

A sült zöldségeket aprítógépben krémesítjük és hozzáadjuk a sót, borsot, bazsalikomot, fenyőmagot és a citromot.

5. lépés

Kész is a kápiapesztó.

6. lépés

Olajon megfuttatott fokhagymával összeforgatjuk a pesztót, mehet bele a tejszín, a parmezán és a tészta is.

7. lépés

Rukkolasalátával, sült paradicsommal és friss bazsalikommal tálaljuk!
Okos Tímea Kitti
táplálkozási és életmód tanácsadó, gasztroblogger, író, újságíró
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő:
Elkészítési idő:

hozzávalók

kápiapaprika 5 db
koktélparadicsom 8-10 db
só, bors, olivaolaj
spagettitészta 1 csomag
bazsalikom, fenyőmag
citrom leve 0.5 db
fokhagyma0 db
tejszín
parmezán
friss bazsalikom

A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!