Müzliszeletet roppant egyszerűen készíthetünk házilag. A hozzávalók nincsenek szigorúan kőbe vésve, ízlés szerint variálhatók. Fontos, hogy egy jól gyurmázható, de masszív masszát kapjunk, amit alaposan nyomkodjunk bele a tepsibe, így lehet aztán szépen szeletelni. A müzliszeletet fogyaszthatjuk tízóraira, uzsonnára, de tökéletes reggeli lehet egy pohár tejjel a rohanós hétköznapokon. Ha valaki nagyon kedveli a csokoládét, nyugodtan mártsa bele a szeleteket olvasztott csokiba. Ezt a mennyiséget én 10 szeletre vágtam.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 10 főre
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő: 20 perc
hozzávalók
Auchan méz 120 g
mogyoróvaj 30 g
magkeverék (kesudió, mogyoró, tökmag, dió, mandula) 150 g
mazsola 30 g
gluténmentes aprószemű zabpehely 120 g
Auchan szilvalekvár 2 evőkanál
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!