Vannak olyan ikonikus alapanyagok, melyek szezonját már alig várja mindenki, és vannak olyanok, melyek tökéletes minőségben minden évszakban elérhetőek. Ez a recept mindkettőre alapoz!
Ha a Gazdától az asztalig program háztáji sertéseiből választasz, akkor biztos lehetsz benne, hogy kizárólag háztáji körülmények között, nagy mozgástérrel rendelkező, szigorúan ellenőrzött takarmányon nevelt disznó húsát fogyasztod. Programunk keretein belül már több mint 70 gazda neveli ilyen magas színvonalon az állatait, ügyelve a te és családod egészségére.
A hús mellé a köretünk a közkedvelt krumpli lesz, ahogy kell, zsíron lepirítva, és nem főzve, csak párolva.
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 30 perc
Elkészítési idő: 30 perc
hozzávalók
Auchan Gazdától az Asztalig háztáji sertéstarja 4 szelet
csípős vagy édes chiliszósz 6 evőkanál
méz 4 evőkanál
fokhagyma 3 gerezd
lime leve 1 db
só, bors, olaj 1 kevés
aprószemű krumpli 1 kg
zöldségalaplé vagy víz 2 dl
petrezselyem 1 nagy csokor
kacsazsír 1 evőkanál
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!