Ha azt mondom, hogy piskóta és csokipuding, akkor biztosan mindenkinek a ritka, pénteki menzás ebédek jutnak eszükbe. Én gyerekkoromban úgy gondoltam, hogy ezeken a pénteki napokon csodálatos dolog iskolába járni. Olyan jó lett volna, ha többször van piskótás, pudingos nap. Valószínű az utóbbi években már nem találkoznak a gyerekek ezzel a menzás étellel, de mi megmutathatjuk nekik az egykori kedvencünket. Aki glutén- és tejmentes diétan van, annak sem kell lemondania erről a finomságról. Egy kiadós leves mellé tökéletes fogás lesz mindenki legnagyobb örömére.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 30 perc
Elkészítési idő: 30 perc
hozzávalók a piskótához
Auchan tojás 5 db
kristálycukor 5 evőkanál
Auchan gluténmentes rizsliszt 110 g
hozzávalók a csokoládé önetethez
gluténmentes csokoládés pudingpor 1 csomag
kristálycukor 5 evőkanál
Auchan bio rizsital 700 ml
holland kakaó 1 evőkanál
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!