Ez az étel simán megállja a helyét bármilyen ünnepi asztalon előételként. A péksütemény egy nagyon egyszerű bagett, koszorú alakúra formázva. Az elkészítése roppant könnyű, nem kell hosszasan keleszteni és ha betartjuk az elkészítés lépéseit, elronthatatlan. Az aszalt paradicsom darabkák jó kiegészítői a hagymás, fokhagymás padlizsánkrémnek.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő: 40 perc
hozzávalók a bagetthez
Szafi Free világos puha kenyér lisztkeverék (Auchanban kapható) 140 g
langyos víz 170 ml
frissen facsart citrom leve 20 g
só 2 g
Auchan olívaolaj 10 g
apróra vágott szárított paradicsom 1 marék
Hozzávalók a padlizsánkrémhez
közepes méretű padlizsán 2 db
lilahagyma 1 kis fej
fokhagyma 2 gerezd
Auchan olívaolaj 3 evőkanál
vegan tejföl (vagy tejföl) 1 evőkanál
só 1 csapott kávéskanál
frissen őrölt feketebors 1 nagy csipet
frissen facsart citromlé ízlés szerint
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!