Ez a serpenyőben gyorsan elkészíthető lepénykenyér kiváló szendvics alap, de tálalhatjuk levesek, raguk mellé is. Nálunk nagy sikere van „melegszendvicsnek” készítve, ilyenkor a kenyérke sütése közben töltöm meg ízlés és kívánság szerint. Most egy egyszerű, rántottával töltött szendvicset hoztam. Ez nagyon finom melegen és hidegen egyaránt, így kiváló útravalónak, vagy uzsonnás dobozba csomagolva.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 6 főre
Előkészítési idő: 30 perc
Elkészítési idő: 15 perc
hozzávalók 6 db lapényhez tésztához
Schär B mix kenyérliszt 300 g
szárított élesztő 5 g
só 5 g
langyos víz 230 g
olívaolaj 20 g
hozzávalók 1 db töltelékhez
„L-es” méretű tojás 2 db
főzőtejszín 1 teáskanál
gluténmentes sonka 5-6 szelet
Auchan Trappista sajt 1 kevés
só 1 csipet
frissen őrölt feketebors 1 csipet
rukkola 1 marék
olaj 1 teáskanál
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!