A klasszikus kaszinótojás bármelyik ünnepi asztal dísze és finom körete lehet. Mi nagyon szeretjük a húsvéti sonka mellé fogyasztani. Aki szereti a tormát, nyugodtan keverjen a tojásos krémbe egy kávéskanálkával, ezzel kissé pikánsabb ízvilágot kaphat.
A töltött tojásokat érdemes valamilyen tejfölös, majonézes salátaágyra fektetni, így tálalásnál két legyet üthetünk egy csapásra. Én most egy mexikói zöldségmixet választottam ehhez, de nyugodtan készülhet franciasaláta körítés is hozzá.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 20 perc
Elkészítési idő: 30 perc
hozzávalók
tojás 6 db
tejföl 2 evőkanál
Auchan majonéz 1 evőkanál
Auchan mustár 1 teáskanál
só ízlés szerint
őrölt feketebors 1 csipet
hozzávalók a majonézes salátához
fagyasztott mexikói zöldségkeverék 450 g
Auchan majonéz 100 g
tejföl 300 g
Auchan mustár 10 g
só ízlés szerint
őrölt feketebors 1 csipet
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!