A burgonya kiváló és sokoldalú alapanyag, grillrácson is remekül elkészíthető. Megspékelve egy finom tejfölös fűszervajjal igazi nyár esti csemege.
1. lépés
A metélőhagymát a többi zöldfűszerrel együtt finomra vágjuk.
2. lépés
A vajat összekeverjük a tejföllel, sóval, borssal ízesítjük és hozzáadjuk a finomra vágott metélőhagymát is.
3. lépés
Fóliába csavarva megformázzuk és behűtjük, legalább egy órára.
4. lépés
A burgonyákat bevagdossuk, vigyázva, hogy a szeletek egyben maradjanak. Megtöltjük a burgonyákat felváltva 1-1 szelet fűszervajjal és mozzarellával. Alufóliába csomagoljuk és grillen 45 perc alatt puhára sütjük, néha megforgatjuk. Tejföllel, finomra vágott metélőhagymával kínáljuk.