A méz és a gyömbér köztudottan jó immunerősítő alapanyagok. Az őszi és téli hónapokban készítsünk minél több olyan ételt, ahol ezeket ötvözni tudjuk. Ennek a sültnek tökéltes kiegészítője lehet egy fűszeres, ropogós tetejű, sült édesburgonya köret. Az édesburgonya jó szénhidrátforrás, sok benne a béta-karotin, és vitaminokban is gazdag. A többi zöldségféléhez képest sok fehérjét tartalmaz, aminek az összetétele a tojáséhoz hasonlít.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 2 főre
Előkészítési idő: 30 perc
Elkészítési idő: 30 perc
hozzávalók
csirkemell filé (vagy comb) 1 db
Auchan paradicsompüré 2 evőkanál
Auchan akácméz 1 evőkanál
Auchan olívaolaj 2 evőkanál
zúzott fokhagyma 2 gerezd
chili paprika 1 db
só 1 teáskanál
frissen őrölt feketebors 1 nagy csipet
friss gyömbér fél cm
hozzávalók édesburgonya köret
édesburgonya 4 db
Auchan olívaolaj 2 evőkanál
Auchan vaj 20 g
petrezselyem 1 kis csokor
só 1 kávéskanál
fokhagyma 1 gerezd
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!