Kápráztassuk el a barátainkat házi készítésű, ropogós, fűszeres tortillachipsszel, és kínáljunk mellé szintén házi készítésű salsát! Az esti izgalmas film mellé is tökéletes választás, hiszen pillantok alatt elkészül, bár a salsa szósz igazán akkor lesz tökéletes, ha van időnk pár órára a hűtőben pihentetni.
Ha esetleg túl sok chipset készítettünk és nem fogy el (bár ez nagyon ritkán fordulhat csak elő), daráljuk le, és használjuk fel panírozáshoz! Igazán pikánssá tehetjük vele a vasárnapi rántott szeletet.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 15
Elkészítési idő: 10
hózzávalók a tortillachipshez
Auchan bio gluténmentes kukoricaliszt 100 g
Schär bread mix liszt 100 g
Auchan olívaolaj 10 g
langyos víz 130 g
szárított élesztő 2 g
só 10 g
cayenne bors 1 nagy csipet
frissen őrölt feketebors 1 csipet
hozzávalók a salsa szószhoz
szilvaparadicsom 4 db
Auchan paradicsompüré 200 ml
zöld paprika fél db
friss bazsalikom 4 levél
lime leve 1 kávéskanál
fokhagyma 2 gerezd
lilahagyma 1 db
chilipaprika ízlés szerint
só ízlés szerint
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!