Tegyük édessé a karácsonyi reggeleket egy isteni finom diós kaláccsal. A kalács elkészítése roppant egyszerű: a begyúrt tésztából két töltött tekercset készítünk és ezeket lazán összetekerjük. Ettől lesz a kalácsunk az íze mellett kifejezetten gyönyörű látvány is.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő: 50 perc
hozzávalók a tésztához
langyos tej / Auchan bio rizsital 400 g
Auchan cukor 80 g
friss élesztő (vagy 7 g szárított élesztő) 25 g
Auchan margarin 100 g
„M-es” méretű Auchan tojássárgája 2 db
Schär Bread mix liszt 500 g
Hozzávalók a nyújtáshoz
Auchan rizsliszt 1 evőkanál
hozzávalók a töltelékhez
„M-es” méretű Auchan tojásfehérje 2 db
Auchan cukor 100 g
darált dió 200 g
hozzávalók a tetejére
„M-es” méretű Auchan tojás 1 db
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!