A tejszínes csirkemell talán az ételek közül az egyik leggyorsabban elkészíthető, számtalan módon variálható a fűszerezése. Ha kicsit többet készítünk, nyugodtan tegyük a fagyasztóba, mert felolvasztás után ugyanolyan, mint frissen. De ha nem szeretnénk tárolni, készítsünk belőle egy klassz pitét.
Megmaradt egy fél fej kelkáposztám, amit szerettem volna elhasználni, így a maradék tejszínes csirke, a maradék kelkáposzta együtt született újjá egy fenséges pitében.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 40 perc
Elkészítési idő: 40 perc
hozzávalók a tejszínes csirkemellhez
Auchan csirkemell filé 1 db
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
Auchan étolaj 2 evőkanál
Auchan mustár ízlés szerint
Auchan bio rizstejszín 200 ml
só ízlés szerint
frissen őrölt feketebors ízlés szerint
hozzávalók a pite tésztához
It’s us miklos universal mix liszt 160 g
Auchan margarin 80 g
„M-es” méretű Auchan tojás 1 db
hideg víz 15 g
só 6 g
hozzávalók az összeállításhoz
kelkáposzta ½ fej
Auchan bio rizstejszín 200 ml
reszelt sajt (növényi) ízlés szerint
„M-es” méretű Auchan tojás 4 db
só 1 nagy csipet
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!