Tudom, a spenót elég megosztó étel főleg a gyerekek körében, de ha nem áruljuk el, hogy mitől ilyen szép zöld helyenként a muffin belseje, senki nem fog megjegyzést tenni rá. Viszont mivel maga a muffin igazán népszerű a gyerekek körében, ezért szívesen viszik uzsonnára magukkal az iskolába, még akkor is, ha nem édes. Az alap tésztát ízlés szerint variálhatjuk, természetesen a spenótot ki is hagyhatjuk, de tehetünk mellé kockára vágott virslit, sonkát, kolbász karikákat, esetleg apróra szelt hagymát. Tökéletes vendégváró étel, nyugodtan készítsünk mellé mártogatós krémeket és garantáltan sikerünk lesz vele.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő: 30 perc
hozzávalók
Auchan bio rizsliszt 240 g
sütőpor 15 g
só 6 g
reszelt Auchan cheddar sajt 50 g
reszelt Auchan füstölt trappista 30 g
bébi spenót 30 g
Auchan bio rizsital vagy tej 180 g
„M-es” méretű Auchan tojás 2 db
Auchan mustár 1 evőkanál
olvasztott Auchan margarin 50 g
hozzávalók a tetejére
reszelt sajt ízlés szerint
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!