A rakott karfiol tipikusan az az étel, amiből nem érdemes keveset készíteni, hiszen ha marad, tökéletes vacsorára, vagy akár másnapi ebédnek is. Én ezt sokszor sütöm hétvégén, így a kamasz lányomnak a hétfői ebédjét főzés nélkül tudom le. Nem csak a töltött káposzta jó felmelegítve! Ha esteleg túl sok marad, nyugodtan tegyük el a fagyasztóba is.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 30 perc
Elkészítési idő: 40 perc
hozzávalók
darált hús 500 g
karfiol 1 db
vöröshagyma 2 db
Auchan étolaj 4 evőkanál
fokhagyma 1 gerezd
só ízlés szerint
frissen őrölt feketebors 1 nagy csipet
fűszerkömény 1 csipet
fűszerpaprika 1 teáskanál
víz 100 ml
Auchan Nívó jázmin rizs 250 ml
víz 500 ml
Auchan teavaj 40 g
Auchan bio rizsliszt 40 g
őrölt szerecsendió 1 csipet
tej 200 g
Auchan tejföl 270 g
Auchan tejföl 1 púpos evőkanál
Auchan tojás 1 db
szerecsendió 1 csipet
Barbara gluténmentes kenyérmorzsa 1 marék
reszelt sajt ízlés szerint
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!