A gluténérzékenyek számára egyelőre csak álom, hogy egy igazi, gyorséttermi, ropogós, fűszeres bundás csirkehúst egyenek. Otthon megszólalásig hasonlót tudunk készíteni, alig pár hozzávalóval. Én most csirkemellet bundáztam, de készülhet csirkecombból, illetve szárnyból is. Sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint a hagyományos rántott húst, az íze viszont simán vetekszik vele.
Ehetünk mellé krumplit, salátát, vagy mártogatós krémeket.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 20 perc
Elkészítési idő: 30 perc
hozzávalók
Auchan bio rizsliszt 80 g
víz 150 g
Auchan bio kukoricaliszt 150 g
gluténmentes corn flakes 150 g
só 2 kávéskanál
cayenne bors 1 nagy csipet
frissen őrölt feketebors 1 nagy csipet
fokhagyma por 1 kávéskanál
sütőpor 1 kávéskanál
Auchan csirkemell filé 1 db
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!