Tökéletes reggeli, de csomagolhatjuk a gyerekeknek az uzsonnás dobozba is. A tészta másnap ugyanolyan puha, mint frissen. Ha nagyobb mennyiséget készítünk belőle, nyugodtan tegyük a fagyasztóba.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő: 20 perc
hozzávalók a tésztához
It’s us miklos universal mix liszt 400 g
por állagú útifű 10 g
friss élesztő 25 g
méz 60 g
Auchan bio rizsital 340 g
Auchan „M-es” méretű tojássárgája 2 db
só 1 csipet
olvasztott Auchan margarin 60 g
hozzávalók a töltelékhez
Auchan bio rizsital 500 g
cukor 5 evőkanál
glutén- és tejmentes vaníliás pudingpor 2 csomag
glutén- és tejmentes étcsokoládé 40 g
növényi tejszín 100 g
mazsola ízlés szerint
hzzávalók a tetejére
olvasztott Auchan margarin 20 g
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!