Ahány ház, annyi gazpacho, vagyis jéghideg zöldséges paradicsomleves.
A legfőbb oka, amiért én kedvelem ezt a levest, hogy zöldségpucolással együtt 10 perc alatt elkészül. Süssünk hozzá ropogós héjú, gluténmentes kenyeret, vagy bagettet, a levest pedig jól hűtsük le.
Ami nem hiányozhat a gazpachoból, az a paradicsom és a nyers uborka. A többi hozzávalót ízlés szerint variálhatjuk.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 2 főre
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő:
hozzávalók
érett paradicsom 4 db
kígyóuborka fél db
piros kaliforniai paprika fél db
kápia paprika fél db
apró lilahagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
friss bazsalikom 5 levél
só ízlés szerint
frissen őrölt feketebors 1 nagy csipet
chili ízlés szerint
Auchan olívaolaj 3 evőkanál
Auchan almaecet 1 evőkanál
gluténmentes kenyér 1 szelet
hozzávalók a tálaláshoz
gluténmentes kenyér vagy bagett ízlés szerint
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!