Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Inspirációk



Elote - mexikói kukorica

Ha nyár, akkor kukorica! És bár imádjuk a klasszikus kukorica ízét, azért néha jó feldobni a már jól ismert dolgokat: itt az elote, egy mexikói

1. lépés

Eltávolítjuk a kukorica haját és a külső, elszáradt leveleit.

2. lépés

A sütőrácsra helyezve 175 fokon kb. 30 percig sütjük.

3. lépés

A szószhoz a fetasajtot, joghurtot, sót, borsot, koriandert, fokhagymákat és limelét összekeverjük egy tálban

4. lépés

Ha megsült a kukorica, leszedjük a héjakat és megkenjük a joghurtos szósszal.

5. lépés

Megszórjuk friss korianderrel, piros paprikával, és egy kis extra limelével tálaljuk.
Okos Tímea Kitti
táplálkozási és életmód tanácsadó, gasztroblogger, író, újságíró
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő:
Elkészítési idő:

hozzávalók

kukorica 5 cső
fetasajt 100-150 g
görög joghurt 200 g
koriander
Só, bors
fokhagyma 2 gerezd
limelé

A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!