Jöhet egy fantasztikus sült camembert, mellé pedig isteni vörösboros hagymalekvár? Dóra és Feri legújabb fogásával garantáltan kényeztetni fogja az ízlelőbimbókat! Próbáljátok ki!
1. lépés
A hagymához az olajat felhevítjük egy serpenyőben, és rádobjuk a vékonyra szeletelt hagymát és fokhagymát.
2. lépés
Ha megpuhultak, felöntjük a balzsamecettel és a vörösborral, és 20 percig gyöngyöztetjük, közben gyakran megkeverjük.
3. lépés
A camembert sajtot, ha nem fa dobozban van, kivesszük a csomagolásból és hőálló tálba tesszük (vagy a fa dobozban sütjük).
4. lépés
Megtűzdeljük rozmaring ágakkal, megszórjuk dióval és egy kevés fehérborral is meglocsolhatjuk.
5. lépés
20 percre a 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és pirosra sütjük. Akkor jó, ha a belseje teljesen folyósra olvad.
6. lépés
Azonnal tálaljuk a hagymalekvárral és friss baguette-tel.