Igaz, nem 5 perc alatt készíthető el ez a töltött kifli, de biztos vagyok benne, hogy a család egyik kedvenc fogása lehet reggelire, vagy akár ebédre egy kiadós leves mellé. A töltelék ízlés szerint variálható, én most csokoládé pudinggal sütöttem, de nyugodtan használhatunk hozzá vaníliás, illetve karamellás pudingot is. Aki nem érzékeny a tejre, a növényi tejitalt cserélje hagyományosra.
A kifli tésztája tökéletes alapja lehet bármilyen édes pitének, vagy akár zserbónak is.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 30 perc
Elkészítési idő: 20 perc
hozzávalók a tésztához
Barbara lisztkeverék kenyér és kelt tésztákhoz 380 g
por állagú útifűmaghéj 10 g
szobahőmérsékletű Auchan margarin 80 g
cukor 80 g
szárított élesztő 7 g
Auchan bio rizsital 250 g
hozzávalók a töltelékhez
Auchan bio rizsital 250 ml
gluténmentes csokoládés pudingpor 40 g
cukor 3 evőkanál
Auchan margarin 25 g
hozzávalók a tetejére sütés előtt
olvasztott Auchan margarin 30 g
hozzávalók a tetejére sütés után
olvasztott Auchan margarin 30 g
cuor 2 evőkanál
fahéj 1 teáskanál
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!